RESULTAT FRÅN ÅRSMÖTET 30/3-13

I samband med SRS årsmöte så hålls det en utställning där varje medlem får ställa 2 råttor/klass.
 
ZICKAN´S CHRISTMAS IN KILLARNEY
 
PET: GAIL ADAM
 
HELHETSINTRYCK: Snygg herre. Kidnappningsbar råtta!
KONDITION: Ren päls, välpresenterad bortsätt från något smutsig svans. Bra svansform. Bra hull och storlek. Talgkörtel vid höger sida. Tyvärr :(
TAMHET: Mycket samarbetsvillig. God hanterlighet. Mycket kontaktsökande. Underbar att ha i handen.
 
Pga talgkörteln fick han AB. Han fick i stället et HP för dagens kidnappnings objekt och blev även domarens favorit och fick ett lila band.
 
TWIINY´S TITAN
 
STANDARD: JOHANNA IVARSSON
 
HELHETSINTRYCK:
ÖVRIG BEDÖMNING: OK typ. Lite tunn över ryggraden. Önskas lite mera ryggmuskler. Lite feminint huvud. Ok svans- önskas lite renare för att lättare se demarkering. Ok grund förg, men kraftigt silvrerad.Bra bottenfärg. Ok grund färg. Röd ton finns men beige på sidorna. Vita framtassar. Bra baktassar.
TEMPERAMENT:
 
Kv :2
 
 
PET: GAIL ADAM
 
HELHETSINTRYCK: Mr något jag inte ser vad det ska stå.
KONDITION: Bra hulll och storlek. Mudkulös hane med vackert huvud, ögon och öron. Bra svans. Bra tår. Väldigt ren.
TAMHET: Nyfiken. Bra självförtroende och kontaktsökande.
 
Fick sitt första A Samt en 1a pris rosett

 
TWIINY´S DELTA
 
STANDARD: JOHANNA IVARSSON
 
HELHETSINTRYCK: Vackert typad.
ÖVRIG BEDÖMNING: Bra typ, Vackert huvud. Bra svans. Önskas lite renare för att lättare se demarkering, men den finns. OK grund färg. Finns röd ton men lite rostig bottenfärg på rumpan- mer chocolate än black i bak. Silvrerad. Ok mag demarkering. Vita sockor fram. Vita tassar bak. Liten vit prick på magen.
TEMPERAMENT: Trevlig

Helt galet trevlig dag som dock kunde slutat lite bätte... Tack till folket som va med.

PLANER

 Om råttorna själva vill kommer jag låna in Sorkland´s Emerald av Zickan och para honom med Twiiiny´s Delta i Maj månad.

21/3 2013

Jag har tappat allt sug att pilla på den här sidan. Den är rörig fast jag försökt "städa" lite. Den skulle behöva en stor städning men jag vet inte i vilket hörn jag ska börja i. Vill verkligen ha en riktig hemsida men jag hittar verkligen ingen jag förstår mig på och gillar på samma gång. Alla sidor har verkligen mängder med fel el så är det helt enkelt fel på mig.
 
I mitt städande på sidan läste jag genom tidigare anteckningar och såg bilder jag glömt bort. Jag brukar tänka på min prins Valle och sakna honom men när jag såg bilderna skar det i mitt hjärta efter saknad. Världen va mycket lättare och roligare med honom i mitt liv.
 
Jag får helt enkelt leta vidare efter en hemsida eller skaffa mig en smart kompis som kan.
 
 
 
 
ÄLSKADE VALLE

BEBIS LÖSA

Jag hade mängder med planer för detta år... men vem det nu är som bestämmer hur det ska vara/bli tyckte något helt annat.
 
Essex biten skulle utredas och resultatet blev inte som jag hoppats på utan ligger nu på is ett år el 2 för jag har inga essexer kvar att kunna avla på. Dom håller inte måttet som bra avelsdjur.
 
2 honor planerades att paras men jag väntade kanske lite väl länge med den ena men nu i efterhand så var det ändå bra att hon inte tog sig då hanen börjat rossla till och från en tid efter parningen.
Den andra honan ville jag verkligen att hon skulle gå vidare med sitt super temperament.. Hanen som valdes till henne har samma egenskaper coh det skulle ha blivit en super kull. När honan ville para sig var inte hanen det minsta intresserad och när hon väl blir dräktig och föder super ungarna så klarar hon helt enkelt inte att ta hand om dom. Hennes mjölk kom inte igång och det upptäcker jag när det är försent. Hon paras om med samma hane 2 månader efter att hon förlorat kullen men vill inte ta sig.
 
Nu hoppas jag att 2013 kommer ge mig minst en kull.

RSS 2.0